Type and press Enter.

Rólunk

Várunk a Mokkában

Térj be hozzánk, szeretettel várunk annak reményében, hogy a Mokka corner többé válik számodra egy saroképületnél, és ahogy számunkra is az lett: a szívünk csücske!
filozófiánk

Nem adjuk alább 100%-nál. Miattad.

A minőséget alapfeltételként határoztuk meg az igényes környezet létrehozásától kezdve termékeink megfelelő kiválasztásáig. Így szeretnénk mosolyt csalni az arcodra, ha kávéínyencnek titulálod magad, vagy ha egyszerűen csak nem tudsz betelni a kávé vagy nyugtató tea ízélményével. Ha édesszájúbb vagy Gombóc Artúrnál, vagy ha a cukormentes édességeket részesíted előnyben. A kedvedben szeretnénk járni akkor is, ha laktóz- vagy gluténmentes finomságokat keresel, vagy akár tejfehérje-érzékenységed van.

történetünk

Megálmodtuk, megcsináltuk.

Régi vágyunk vált valóra, amikor 2020. február elején megnyitottuk kávézónkat, a Mokka cornert. Eleinte külső üzemeltetővel, majd 2022. októbere óta családi vállalkozásként működünk; a kávézó megálmodójának felesége és lánya személyében. Igyekszünk kitalálni és megvalósítani vendégeink igényeit, hogy mindig mosollyal az arcukon, elégedetten távozzanak. Legyen szó egy múltat idéző nosztalgia krémesről, vagy egy minden várakozást felülmúló mentes süteményről. Bízunk benne, hogy egy jó kávé vagy tea mellett vendégeink számára megszűnik az idő, akár baráti társaságban vagy családi körben vágynak önfeledt beszélgetésekre, akár egyedül betérve szeretnének nyugodt perceket eltölteni kedvenc kávéjukat ízlelgetve.

missziónk

Hogy jól induljon a nap.

Veled ébredünk, hogy ízletes kávéval, frissen facsart narancslével, hideg- és melegszendvicsekkel tegyük szebbé a hétköznap reggelt. Budapesten a 11. kerületben, Albertfalván, közvetlenül a 7–es busz Fonyód utcai megállójánál találod a Mokka cornert, ahol elvitelre is kérheted kedvenc kávédat, reggelidet a munkába menet.